Mastering the art of Chinese cooking

Mastering the Art of Chinese CookingEileen Yin-Fei Lo. Mastering the Art of Chinese Cooking (2010)
Dit grote zware boek van de van oorsprong Cantonese Eileen Yin-Fei Lo, nu woonachtig in Amerika, is werkelijk een fantastisch standaardwerk voor de Chinese keuken.

Het boek neemt je heel rustig stap voor stap de keuken in, alsof je een van de deelnemers bent van Lo’s kookcursussen. Beginnend bij eenvoudige handelingen en producten uit de basiskeuken komen er ieder hoofdstuk nieuwe technieken en nieuwe ingrediënten aan bod.

Duidelijke uitleg, prachtige kleurenfoto’s en zeer authentieke recepten, om van te watertanden … en gelijk uit te leren koken.

[taal van het boek: Engels]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.