Amazing Oriental Amsterdam [东方行]

Oriental Supermarket

Oriental Enterprise 东方行
De Flinesstraat 10, 1099 CB Amsterdam (Duivendrecht, bij de Makro)
tel. 020-6941016

Deze grote Amazing Oriental is gelegen op het industrieterrein bij de Makro, waar ook de Sligro, Wah Nam Hong, de Kookfabriek, en andere groothandels gevestigd zijn. Parkeren is makkelijk en gratis, handig voor als je in het groot in wilt slaan.

Dit is de een van de oudste Orientals, die hier al meer dan 15 jaar zit. Toch is deze winkel veel minder mooi en overzichtelijk dan de nieuwere Oriental-vestigingen in bijvoorbeeld Den Haag, want het geheel doet nogal rommelig en gammel aan.
Grote keuze in verse groente, blikjes, sojasauzen, paddestoelen, tofu, maar ook grote balen rijst of zakken ‘fu fu flakes’ voor Afrikaanse klanten. Het assortiment is hetzelfde als de andere Orientals, maar helaas niet met meer variatie, maar met meer van hetzelfde. Ruime afdeling diepvries met veel soorten dimsum. Grote afdeling non-food met allerlei keukengerei, rijstkokers, wokken en mandjes.

Normale, lage prijzen. Ook inkoop door restaurateurs en andere grootinkopers. Geen reden hierheen te gaan in plaats van naar de Nieuwmarkt, behalve als je in het groot boodschappen wilt doen.

Voor de openingstijden klik: hier

Oriental Supermarket

10 thoughts on “Amazing Oriental Amsterdam [东方行]

 1. Is iemand hier al eens geweest?
  De website zegt dat je een pasje nodig hebt en er geen verkoop aan gewone stervelingen is: http://www.amazingoriental.com/node/63
  Weet iemand hoe ik dan aan een pasje kom? Is alleen een KVK-nummer voldoende, of moet je aantoonbaar een eetbedrijf oid hebben, dat mogelijk ook nog eens in de contreien van A’dam zit?

 2. Toen wij er waren stond er ook al op de deur dat je een pasje nodig had, maar daar werd helemaal niet om gevraagd en aan de kassa zag ik ook niemand een pasje gebruiken. Gewoon eens proberen zou ik zeggen!

 3. Ik kom regelmatig bij de grote “makro-toko’s” en ben de afgelopen 7 jaar nog nooit naar een pas gevraagd.

  Als ze dat gaan doen zijn ze waarschijnlijk ook snel failliet.

  • Geen idee ik ben er gisteren geweest en kon zo zonder pasje dingen kopen er word helemaal niet naar gevraagd bij de kassa of je een pas hebt. Maar bij de informatiebalie zeggen ze wel dat je een pasje nodig hebt. Snap er nu helemaal niks meer van.

   • Ik ben trouwens al 2 x geweest en jij hebt helemaal geen pasje nodig om daar dingen te kopen. Ik had niet gevraagd bij de infobalie, haha, gewoon doen!! 😉

   • Handig dan ga ik gewoon de volgende keer ook zo naar binnen! Is zoveel handiger en ook hebben ze veel grote hoeveelheden. Heb er veel “Instant Noodles” gehaald zo goedkoop! 😀

 4. in Duiven zijn ze echt happig dat je een pasje hebt….ik was met iemand mee die een pasje had…zelf wil ik nu naar Delft…doen ze daar moeilijk???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.