Toko Tjiau Jiang, Utrecht [朝阳]

toko Tjiau Jiang Utrecht

Toko Tjiau Jiang 朝阳
Achter Clarenburg 55
3511 JH Utrecht
tel. 030-2322349

Kleine toko (met een grotere uitvoering op de Croeselaan) vlak buiten Hoog Catharijne, in het kleine ‘Achter Clarenburg’ straatje vlakbij Utrecht Centraal.
Hoewel klein is deze toko toch goed gesorteerd: er is verse tofu in het schap links vooraan, verse groente, en allerlei potjes met sojasauzen, azijnen en smaakmakers.

Links langs de wand enkele grote diepvriesbakken met ingevroren waar, ook dumplingvelletjes, dimsum en vlees en vis. Achterin ook keukenspullen, kommetjes, wierook en stoffen schoenen (taichi schoentjes).

Apart rek met interessant uitziende theesoorten en Chinese gezonde kruidenmengsels. Klein maar sympathiek winkeltje met de meeste benodigdheden, lekker dichtbij het station.

Toko Tjiao Jiang, Utrecht

4 thoughts on “Toko Tjiau Jiang, Utrecht [朝阳]

  1. Ze hebben aan de andere kant van het station, vlakbij de Jaarbeurs, een gelijknamige winkel die een paar keer zo groot is, dus veel beter gesorteerd.

  2. Leuke winkel met veel oosterse producten tegenover heb je nog de toko centraal, maar die is wel veel dduurder, dus ik raad je echt deze toko aan goedkoop in te kopen.

  3. personeel niet klantvriendelijk en praten binnensmonds. Vroeg om iets simpels en krijg te horen dat ze m niet hebben, ik zeg myn tante was hier nog gisteren geweest toen hadden jullie het wel. nee hebben we niet krijg ik dan te horen.Loop ik naar buiten, zie ik het product daar staan op t rekje! tip voor personeel: wees klantvriendelijker!, en staar mensen niet na in de winkel! zo irritant! vraag dan of je geholpen wilt worden.!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.