Testpanel Dun Yong & Tokowijzer

Ken je dat, dat je over producten zit te lezen op Tokowijzer maar dat je toch afvraagt hoe het nou werkelijk smaakt?
Ken je dat, dat je in de toko loopt en kijkt naar al die schappen met producten, maar dat je die het liefst eerst even zou willen uitproberen om te proeven of je het wel lekker vindt, zonder het te hoeven kopen?
Dat kan!

Vanaf nu gaat Tokowijzer, in samenwerking met Toko Dun Yong in Amsterdam, van start met een eigen testpanel om allerlei producten uit de toko uit te proberen. Het testpanel komt vanaf eind juli iedere maand bij elkaar met 3 vaste en 3 wisselende testers – en daar kan jij bij zijn!

Lees snel verder:
Wie zit in het testpanel?: In het testpanel zitten in totaal 6 leden, waarvan 3 vaste testers. Dat zijn Alice de Jong van Tokowijzer, Ronald de Nijs van Zestz culinair nieuws, en food blogger Klary Koopmans. En drie wisselende testers.
Wat gaat we doen: Toko Dun Yong laat ons iedere keer producten proberen in de kookstudio. We testen die uit, geven onze mening en schrijven onze bevindingen op. Na afloop verschijnt er een verslag van de resultaten op Tokowijzer en op de website van Dun Yong.
Waar gebeurt het: in Dun Yongs kookstudio Flavours of the Far East in de Stormsteeg, 5 minuten lopen vanaf Amsterdam CS.
Wanneer is het: iedere laatste woensdag van de maand, beginnend op 27 juli.
Hoe doe je mee: iedere maand worden er uit degenen die zich hebben opgegeven 3 deelnemers geselecteerd om mee te doen aan het testpanel! Lijkt je dat leuk? Anders ons wel! Geef je snel op door het webformulier in te vullen bij http://www.dunyong.com/tpaddme. Deelname is gratis en je hoort tijdig of je mag meeproeven.
Heb je eventueel nog suggesties voor producten om te testen, dan horen wij dat graag. Stuur deze naar suggestion.tp@dunyong.com. We kijken uit naar je email!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.