Vegetarische toko Sie San, Den Haag [斋善素食杂货]

Toko Sie San 斋善素食杂货

Vegetarische toko Sie San 斋善素食杂货
Wagenstraat 82
2512 AX Den Haag
tel. 070-3250868 (mevrouw Lee)

Sie San neemt onder de toko’s in Den Haag een bijzondere plaats in : het is een toko die uitsluitend vegetarische producten verkoopt. Gelegen op een klein hoekje middenin het Chinatown van Den Haag in de Wagenstraat, met St. Anny’s aan de overkant, komen de klanten hier voor de vriendelijke en speciale bediening.

Het redelijk kleine en niet direct overzichtelijke winkeltje heeft links een toonbank, waar ook versbereide vegetarische maaltijden worden verkocht. Achter deze toonbank staat links, wat verder naar achter, het versschap met groente en tofu. Voorin, rechts, allerlei pakjes en zakjes en een diepvriesgedeelte met vegetarische kip, dimsums en andere waar.

Achterin bevindt zich een tweede gedeelte met enkele grote diepvrieskisten met zeer uitgebreid assortiment tofu/sojaproducten zoals vegetarische garnalen, vegetarische kip, vegetarische visballetjes, vegetarische ham en vegetarische aal. Rechts achterin een ruime hoeveelheid gedroogde paddestoelen, peulvruchten, sojabrokken en sauzen zoals vegetarische oestersaus. Winkel verkoopt ook kookspullen, schoonheidsmiddeltjes en thee-assortiment. Zelfs vegetarische haaievin. Vriendelijke en behulpzame bediening. Personeel spreekt ook Mandarijn.

Toko Sie San 斋善素食杂货

5 thoughts on “Vegetarische toko Sie San, Den Haag [斋善素食杂货]

  1. dat van die vers bereide maaltijden wist ik niet. weet je ook iets over de smaak van deze maaltijden? kwaliteit zal wel goed zijn, gezien het feit dat ze altijd elke detailistische vraag mbt kwaliteit en ingredienten kunnen beantwoorden; anders wordt het uitgezocht; pakjes mogen worden opengemaakt en als je daarna niet besluit te kopen, ook prima etc. heel klantvriendelijk!

  2. Afgelopen week voor het eerst geweest.
    Als “rondleiding” kregen we een uitleg én mochten we proeven en werden er recepten gegeven (mondeling).
    De bereide maaltijden waren lekker op smaak én mijn vriend (vlees-eter) vond ze ook lekker. Goede structuur en goede smaak.

    Zoals men het daar zei: “met onze producten heb je veel mogelijkheden, de beperking ligt bij de kok en het kruidenkastje”.

  3. Pingback: Veganist zijn in Den Haag is één groot feest! | | Vrijgeestig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.