Oriental Shopping Centre Rotterdam [东方行]

Oriental de boot Rotterdam

Shopping Centre Oriental, 东方行, boot bij de Euromast
Parkhaven 21, 3016 GM Rotterdam
tel. 010-4362522

Een van de drukst bezochte toko’s van Rotterdam, strategisch gelegen aan de voet van de Euromast op een prachtige Chinese boot. Aan de linkerkant is het grote Chinese restaurant ‘Ocean Paradise’ waar het ook een komen en gaan is; aan de rechterkant over de loopbrug is deze Rotterdamse vestiging van Amazing Oriental. Zowel Chinese als Japanse, Koreaanse, Surinaamse, Vietnamese, Thaise en Indische producten. Bij binnenkomst links direct een groot schap met verse groente en achterin de winkel veel diepvries. Goeie sortering en karakteristiek lage prijzen.

Door de grote toeloop vanwege de handige parkeerplekken (die helaas niet meer gratis zijn) waarbij het vlotjes laden en lossen is, kan het vooral in het weekend nogal druk zijn. Maar toch een prima adres.

Openingstijden Amazing Oriental Rotterdam

6 thoughts on “Oriental Shopping Centre Rotterdam [东方行]

 1. Even een vraag.

  Ik ben al een tijd opzoek naar chinese koekjes. Ze zijn klein vierkant en zitten in een rode- en groene verpakking. De rode zijn wat pittiger.

  Alvast bedankt

  Groetjes Kim

 2. hallo kattebelletje,
  fantastische site kreeg hem door van mijn man guus böke op (twitter boveld) ik kook graag chinese gerechten en hier in spanje heb je geen toko’s. a.s. dinsdag gaan wij naar Valencia waar wel het e.e.a. is. ik heb de chinese vetaling bij alles wat ik nodig erbij gezet. ben de hele middag bezig geweest erg leuk. ik kom graag nog een keer snuffelen (jammer dat de geuren er niet bij zijn). hartelijke groeten maria

  • hoi maria, fijn dat je zoveel bruikbare informatie hebt kunnen vinden, hopelijk slaag je een beetje in Valencia– het is echt lastig in Spanje, zelfs gember vinden kan een drama zijn! Succes en groeten aan @boveld 🙂

 3. Wat een slechte teleurstellende vernieuwing . Veel duurder geworden je betaald voor je drankjes wok is weg echt zwaar teleurstellend heb 30 min gezeten daar met twee kids ben 62 euro kwijt geraakt voor niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.