St. Anny Food, Den Haag [圣安妮食品]

St. Anny Food 圣安妮食品
Wagenstraat 77
2512 AR Den Haag
tel. 070-3657228

Niet een echte toko, maar een zaak gespecialiseerd in Chinees ‘gebak’, vers en diepvries – hun huismerk is Delico. Vroeger in een klein winkeltje op een hoekje, nu een grotere zaak in de Wagenstraat (Chinatown Den Haag). Voor in de winkel een toonbank met allerlei versgebakken zoete hapjes, taartjes en gebak. Maankoeken in het seizoen. Achterin links een enorme wand met diepvrieskasten, waarin een zeer ruime keuze in Chinese dimsums. Ook Noordchinese dumplings.

Verder nog wat schappen met andere Chinese ingredienten, maar geen afdeling groente of vlees. Dat hoort niet bij St Anny Food, die ook vestigingen heeft in Rotterdam, Capelle a/d IJssel (hoofdkantoor) en internationaal vertegenwoordigd is in Brussel, Antwerpen en Düsseldorf.
Personeel spreekt Mandarijn.

UPDATE: sinds begin 2012 is St. Anny Food verbouwd en zijn er achterin de zaak lange tafels waar je aan kan zitten. Ze hebben lunch specials met allerlei afhaalmaaltijden, je bestelt iets van hun toonbank: vlees (bv eend), vis, tofu, groente of andere lekkernijen, die krijg je op een bord geserveerd voor een zeer schappelijke prijs. Goed lunchadres om even van alles te gaan proberen.

3 thoughts on “St. Anny Food, Den Haag [圣安妮食品]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.