Wah Nam Hong Supermarkt [华南行]

Wah Nam Hong

Wah Nam Hong Supermarkt 华南行
Gedempte Burgwal 8
2512 BT Den Haag
tel. 070-3601977

Goed gesorteerde supermarkt, ruim behuisd, veel Noord-Chinese producten. Winkelwagentjes en mandjes. Grote versafdeling met veel verschillende groenten (knoflookstengels), tofu, gerookt spek en dergelijke. Meer keus in groente dan Amazing Oriental.

Originele chilibonensauzen. Prijzen zijn goed. Diepvries heeft grote keus in dumplings en dimsum; ook bevroren eenden en andere diepvriesproducten. Kassapersoneel spreekt Mandarijn.

Geen levende vis. Wel wat keus in keukenbenodigdheden en offergeld. Schoon en netjes.

3 thoughts on “Wah Nam Hong Supermarkt [华南行]

  1. Hey,

    Weet iemand misschien waar je mochi ijs kan kopen ? Ze hadden het eerst bij amazing oriental op de grote markstraat, maar sinds kort niet meer dus. Ben al een tijdje op zoek nu.

    • De laatste plek waar ik mochi-ijs gezien heb is in toko Roppongi in Amsterdam, maar Dun Yong (Amsterdam) heeft het ook al jaren in het assortiment – dat is voor jou misschien een beetje te ver. In Den Haag heb ik het nog niet gezien, maar heeft Anny’s het niet gewoon? Weet iemand dit in regio Den Haag?

  2. mochi fabriek stond bij de kerncentrale die eraan ging bij de tunami. mochi ijs is toen uit de schappen gehaald nu begint het weer te komen van een andere fabriek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.