Amazing Oriental Den Haag [东方行]

Amazing Oriental supermarkt 东方行
Grote Marktstraat 113
2511 BJ Den Haag
tel. 070-3631552

Sinds 2007 is deze megagrote Chinese supermarkt, ondergronds richting tramtunnel bij het gerenoveerde gebied aan het Spui (naast de EkoPlaza beneden), een begrip in Den Haag. Zoals alle winkels van de Oriental-keten ruim opgezet, strak geregeld en goed gesorteerd. Mikt op nieuwe, ook niet-Chinese klantenkring. Ruime keus in Chinese, maar ook Thaise, Vietnamese, Indische, Koreaanse en Japanse producten.

Goeie versafdeling met ook exotische vruchten, verse tofu, koriander met wortel, maar ook gewone dingen zoals knoflook en gember. Groot assortiment verse groente, ingevlogen uit Thailand. Kookboeken. Het Chinese assortiment begint weer om te buigen naar Zuid China. Ook Indonesische specialiteiten als diepvries-spekkoek en andere pasteitjes. Heel veel dimsum. Enorme wand met diepvrieskasten (linkerwand tot en met achterwand) met enorme keuze in garnaal, oester en andere vissoorten, ook in grootverpakking.

Geen verse vis. Niet bijster veel keukenspullen, meer kommetjes en zo. Voertaal personeel: gemengd, zowel Kantonnees als Mandarijn. Na de kassa’s een aparte counter met verse Indische pasteitjes (lemper, martabak, bapao) en snacks zoals loempia’tjes. Halverwege de tramtunnel, dus droog met spullen tram en dan trein in 🙂

18 thoughts on “Amazing Oriental Den Haag [东方行]

 1. Oh sorry ik dacht dat jullie van Oriental waren, wie zijn jullie/ben jij dan wel?Heb ze inmiddels gevonden en gegeten.
  Errrug lekker zeg. je moet ze ook eens proberen..
  groet,
  Jonah

 2. Wij zijn twee liefhebbers van de Chinese keuken die zelf een website zijn gestart om andere liefhebbers van Aziatisch koken op weg te helpen in de toko – en te onthouden welke merken ook alweer goed waren… Fijn dat het gelukt is met de pasteitjes!

  • Ice Cream Chili, wite sesam of kaas smaak ok bacon smaak of knoflook of augurk smaak uit China/ Japan / andere Azië landen war is dat te verkrijgen in Nederland want ik vind het niet op internet weet jij iets meer erover te vertellen

   • Bedankt voor je antwoord, kattebelletje. Ik ga 24 juli een paar dagen naar Den Haag (ik woon in Warnsveld). Zou je ook adressen kunnen geven? Dan zoek ik het op de kaart verder uit. Een paar maanden geleden was ik bij die grote toko daar beneden in de Grote Marktstraat, maar die hadden ze niet, ze wisten niet eens wat ik bedoelde.

   • Waar kan ik aparte icream soorten kopen die te vinden zijn in mijn stukje van 9 november

 3. Waar verkopen ze wite sesam icecream enzo Japan heeft geweldige smaken van ice Cream die ik wel wil proberen zoals wite sesam en Chili ix Cream en ice Cream dat smaakt naar kaas waar is dat te verkrijgen of zouden JULIE oriëntaal dat willen inkopen

  • Smaken zoals sesamijs heb ik gezien bij Dun Yong in Amsterdam, maar ijs met kaassmaak of chili weet ik niet. Oriental heeft wel ijs in het assortiment, niet in de webshop (maar dat lijkt me logisch), heeft iemand daar recent deze bijzondere ijssmaken gezien?

 4. wie kan mij vertellen waar ik verse (of diepvries) jonge sojabonen in de peul kan kopen? Ik vind ze erg lekker en zou ze ook graag zelf koken. Alvast dank voor een reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.