Revolutionary cookbook

Revolutionary Chinese CookbookFuchsia Dunlop. Revolutionary Chinese Cookbook (2007)

Dit kookboek kwam enkele jaren uit na het eerste kookboek van Dunlop uit 2001 (het eerder besproken Sichuan Cookery), en gaat in op de keuken van Hunan, in het midden van China.

De keuken van Hunan is onbekender, maar minstens zo sprekend van smaak als die van Sichuan, veel pepers en veel gerechten die worden gestoomd.

Op haar bekende grondige wijze gaat Dunlop in op allerlei kooktechnieken en geeft een paar fijne recepten, onder andere die van Chairman Mao’s pork.

[taal van het boek: Engels]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.